Karvanpoistot

Brasilialainen sokerointi

Brasiliailainen sokerointi on karvanpoistoa intiimialueelta. Hoidossa poistetaan kaikki karvat, niin halutessasi aina häpykummulta pakaravakoon asti.

Sokerimassa on hyvin ihoystävällistä, koska se sisältää luonnollisia ainesosia: vettä, sitruunamehua ja sokeria. Ei mitään allergisoivia kemikaaleja kuten säilöntäaineita. Iho on heti käsittelyn jälkeen hieman ärtynyt, mutta tasoittuu hetkessä.

Hoito kestää maksimissaan kolmekymmentä minuuttia, ei edes ensimmäisellä kerralla sen pidempään. Säännöllisesti käydessä jokainen kerta on aina helpompi. Hoito tehdään aina niin nopeasti kuin pystytään, tarkasti, mutta rennosti. Asiakas tuntee olonsa mukavaksi hoidossa, koska tekijä on alansa ammattilainen.


Jälkihoitona suositellaan säännöllistä ihon kuorintaa ja kosteutusta esimerkiksi Bepanthen emulsio voiteella. Näin iho pysyy joustavana, eikä siihen synny karvatupen tulehduksia. Hoitopäivänä ei kannata harrastaa liikuntaa taikka saunoa, mutta heti seuraavana päivänä normaalisti.
Hoitoon kannattaa tulla mukavilla, väljillä housuilla ja hyvällä mielellä.

Olen tehnyt karvanpoistoja sokerilla jo todella pitkään. Minun käsissäni asiakas on aina varmoissa käsissä. Hoitoon on rento ja kiva tulla, koska olen tekijänä rento ja koitan saada ajatukset pois - välillä ei niin kivasta karvanpoisosta. Uudet tilamme ovat ilmastoidut, jolloin karvanpoisto ei ole tukalaa edes kesällä. Tervetuloa!