Kasvohoidot

Kemiallinen kuorinta 

Meillä on käytössä Medic8 Jessner kemiallinen kuorinta. Tämä kuorinta on todella tehokas, myös ihotautilääkäreiden käyttämä. Kuorintaa voi käyttää kerroksittain / asteittain, jolloin saavutetaan todella hyvä lopputulos. Jessner-kemiallisella kuorinnalla hoidetaan keskisyviä ihon ryppyjä ja juonteita, aurinkovaurioita, hyperpigmentaatiota, acnea ja ihon epäpuhtaisuutta, melasmaa, ihon värivirheitä ja aknearpisuutta. Kemiallinen kuorinta on tehokas vaihtoehto myös dekolteen ryppyisyyden hoitoon. Hoidon voi tehdä halutusta lopputuloksesta riippuen sarjahoitona tai esimerkiksi ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Mesoterapia

Mesoterapiassa ihoon tehdään steriililä neulalla mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Tämä mahdollistaa vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.   

Meillä kasvohoidot yksilöidään aina asiakkaan ihon ja tarpeiden mukaan. Voit siis varata ajanvarauksesta huoletta minkä tahansa hoidon - me kyllä katsomme ihosi tarpeet ja suosittelemme sen mukaan eri hoitovaihtoehtoja.