Palvelut

Sokeroinneista

Brasilialainen sokerointi

Brasiliailainen sokerointi on karvanpoistoa intiimialueelta. Hoidossa poistetaan kaikki karvat, niin halutessasi aina häpykummulta pakaravakoon asti.


Sokerimassa on hyvin ihoystävällistä, koska se sisältää luonnollisia ainesosia: vettä, sitruunamehua ja sokeria. Ei mitään allergisoivia kemikaaleja kuten säilöntäaineita. Iho on heti käsittelyn jälkeen hieman ärtynyt, mutta tasoittuu hetkessä.


Hoito kestää maksimissaan kolmekymmentä minuuttia, ei edes ensimmäisellä kerralla sen pidempään. Säännöllisesti käydessä jokainen kerta on aina helpompi. Hoito tehdään aina niin nopeasti kuin pystytään, tarkasti, mutta rennosti. Asiakas tuntee olonsa mukavaksi hoidossa, koska tekijä on alansa ammattilainen.

Jälkihoitona suositellaan säännöllistä ihon kuorintaa ja kosteutusta esimerkiksi Bebanthen emulsio voiteella. Näin iho pysyy joustavana, eikä siihen synny karvatupen tulehduksia. Hoitopäivänä ei kannata harrastaa liikuntaa taikka saunoa, mutta heti seuraavana päivänä normaalisti.


Hoitoon kannattaa tulla mukavilla, väljillä housuilla ja hyvällä mielellä. 

Kemiallinen kuorinta Medik8

Meillä on käytössä Medic8 Jessner kemiallinen kuorinta. Tämä kuorinta on todella tehokas, myös ihotautilääkäreiden käyttämä. Kuorintaa voi käyttää kerroksittain / asteittain, jolloin saavutetaan todella hyvä lopputulos. Jessner-kemiallisella kuorinnalla hoidetaan keskisyviä ihon ryppyjä ja juonteita, aurinkovaurioita, hyperpigmentaatiota, acnea ja ihon epäpuhtaisuutta, melasmaa, ihon värivirheitä ja aknearpisuutta. Kemiallinen kuorinta on tehokas vaihtoehto myös dekolteen ryppyisyyden hoitoon. Hoidon voi tehdä halutusta lopputuloksesta riippuen sarjahoitona tai esimerkiksi ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Mesoterapia

Mesoterapiassa ihoon tehdään steriililä neulalla mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Tämä mahdollistaa vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.