Sarjahoidot

Sarjahoitot


Jos ihossasi on esimerkiksi arpia, se on veltostunut, tullut elottomaksi tai kenties kärsit tällä hetkellä aknesta suosittelen tekemään kemiallista kuorintaa sarjahoitona. Olen saanut selkeitä, näkyviä tuloksia aikaan asiakkailleni arpien poistossa, aknen hillitsemisessä ja juonteiden poistossa. Uudella tuotesarjalla Simildietillä nämä onnistuu entistäkin tehokkaammin, sekä valikoimaan on tullut myös ihon voimakkaasti vaalentava kuorinta. Kuorinnoista on erittely kohdassa palvelut.

Selkeiden, näkyvien muutosten saaminen vaatii useampaa kertaa kemiallista kuorintaa, mahdollisimman säännöllisellä rytmityksellä. Normaali hoitoväli on 7-13 päivää ja hoitokertoja tarvitsee keskimäärin neljä kertaa. Toki asiakkaan ihoa ja tuloksia seurataan jokaisella kerralla ja muutetaan suunitelmaa jos tarve vaatii.

Koska asiakkaiden ihossa tulosten saaminen on myös minun etuni, olen räätälöinyt kemiallisista kuorinnoista sarjahoito mahdollisuuden. Tässä useamman hoidon ostaminen etukäteen palkitaan.

Sarjahoidoissa jatkohoidot etukäteen ostettaessa on 3+1  eli kun ostat kolme jatkohoitoa etukäteen, saat neljännen veloituksetta.